Nem akarunk több balesetet

2021-ben, közel két év kísérletezés után belevágtunk a lehetetlenbe. Elkezdtünk felépíteni egy megoldásrendszert, amely gyakorlatban képes megelőzni a baleseteket. Több, mint másfél év és elképesztő mélységek után egy kész eszközcsomaggal kezdtük meg a közlekedés átformálását. Ma már több csapat dolgozik a megoldáson és több szervezet is figyeli a munkánkat.

VÍZIÓNK

Megszüntetjük a közlekedési baleseteket

Lesz egy nap, egy hét, később pedig egy év, amikor nem történik baleset.

Ma 6 másodpercenkként meghal valaki egy közlekedési baleset során az utakon. Hisszük, hogy megvalósítható az emberekkel közösen egy új, hatékonyabb és jobb közlekedés.

KÜLDETÉSÜNK

Emberközpontú, könnyen használható közlekedési kommunikációs hálózat felépítése

Az álmunk megvalósításához sokat kell tennünk és dolgoznunk. A célunk az, hogy egy olyan közlekedési közösségi és kommunikációs hálózatot valósítsunk meg, amely biztosítja a közlekedőknek a kapcsolatot a nap 24 órájában és kifejezetten az ember támogatását valósítja meg.

Az emberek mindenekelőtt

Kell egy szolgáltatás, ami végre nem a reklámok vagy az egyre több pénz miatt működik. Kell, hogy olyan megoldások szülessenek, amik egyszerűen meghagyják a számunkra a szabadságot és nem kívánnak helyettesíteni egyetlen embert sem.

Az automatizálás világa már így is rengeteg embert tett “földönkívülivé” és egyeseket földönfutóvá, ami igen nagy baj. Sok esetben a munkáját veszíti el az, akinek a helyét egy gép veszi át. Így látjuk a közlekedést is.

A technika segíteni hivatott minket és nem helyettesíteni.

A közlekedés nem csak a zöld közlekedésről szól. A hitünk szerint a szabadságról, a határtalan helyváltoztatásról és ami nem elhanyagolható, arról az érzésről, hogy mi irányítunk egy gépet, egy mérnöki csodát.

Eltérően a jelenlegi tendenciától mi nem az önvezető járművek vagy az újabb adaptív technológiák felé fordulunk.

A balesetek most történnek. Nem lehet választ adni a problémára holnap, vagy több évtized múlva.

A ma emberének kell terveznünk megoldást. Azoknak akik a múlt és a jelen járműveivel teljesítik a napi feladatokat. Közlekednek gyalog vagy járművel minden nap. Az általunk tervezett megoldás lehetőség, hogy a ma és a holnap közlekedése találkozzon a valóságban.

A csapatunk

Varga András

Alapító & CEO

Balogh Ádám

Társalapító & CTO

Mayer Dániel

Programozó

+

Számtalan csodálatos ember, akik hisznek egy új közlekedésben

…és naponta végeznek fantasztikus munkát a közúti biztonságért

Scroll to Top