profitnövelés és biztonság

Egyszerűsített megoldás a bevételek növelésére, a folyamatos fejlődésre és a kiadások csökkentésére.

Kisvállalkozások, vállalatok, állami vállalatok, önkormányzatok folyamatainak teljes támogatása egyetlen keretrendszerben.

Az ügyfelek a szemünk előtt vannak!

Hozzánk köthető ügyfelek

Soha ennyire nem volt egyszerű a szolgáltatások eljuttatása a vidéki vásárlók felé. Valós idejű tájékoztatás és információ a vevőink, megrendelőink kezében.

Hiteles megoldás a vállalkozóktól az ügyfelek felé a legmagasabb elkötelezettség érdekében.

Út, jármű, Ügyfél

Tervezhető értékesítés, ügyfélismerettel. Azonnal online jelzés a vásárlóknak és azonnali jelzés a vállalkozásnak, a szolgáltatónak.

Hol vannak a potenciális vásárlóim? Hogyan érhetem el őket? A SAFETY ZONE™ ON-THE-GO applikációval gyakorlatilag közvetlenül kapcsolatba léphetünk a vásárlóinkkal.

40-50%-os forgalomnövekedés, költségnövekedés nélkül.

SZOLGÁLTATÓK ELŐNYEI

Költségcsökkentés – Bevétel növelés

Ügyfél szerzés

Állandó jelenlét egy központi kapcsolatot biztosít. A reklám ma már nem elég. Pontosan akkor kell az információ a szolgáltatásról, amikor az elérhető.

Jelzések a célcsoportnak

Automatizált jelzésrendszer, világszintű lefedettséggel. Az értékesítőnk belépett az ügyfelek területére, a szolgáltatásunkra közvetlenül reagálhatnak az emberek.

Nagyvárosi jelenlét

A szolgáltatások nem csak vidéken érhetők el. A lakótömbök között is jelen vannak a vásárlók. Közvetlenül a tenyerünkbe érkezik a jelzés.

Értékesítő támogatás

Hova érdemes most eljuttatni a termékeinket? Erre nem az a válasz, hogy ahol eddig is megjelentünk. Inkább az, hogy ott kell jelen lenni, ahol a vásárlók vannak.

SAFETY EYE™ ESZKÖZCSOMAG

A biztonság tovább fejleszti a rendszert

Egy különleges és rendkívül innovatív eszközcsomag, a szállítási feladatok biztonságos teljesítéséért. Egy technológia, amely új megközelítésbe helyezi a járműüzemeltetési ismereteinket. Kiegészíti az önállóan működő SAFETY ZONE™ szolgáltatást.

KÖZLKEDÉSBIZTONSÁG

Milyen eltérés van a SAFETY EYE™ eszközökkel szerelt járművek esetében?

A hatékonyság növelésére, egy biztos módszer, ha folyamatos felügyelet mellett végeztetjük a feladatokat az alkalmazottakkal. Azaz fogjuk a kezüket és vezetjük őket.

A másik leggyakoribb megoldás az utólagos ellenőrzés és a folyamatos számonkérés. Erre hatékony megoldás a flotta követés és a totális ellenőrzés.

Mindkét esetben elmarad azonban a fejlesztése az alkalmazottaknak. Valójában eddig nem volt esélyünk az elszenvedett károk megelőzésére. Mindenképpen megfizetjük az utólagos elemzésekkel az okozott károkat.

A megoldás az, amikor a flottán belül alkalmazunk valami olyan eszközt vagy rendszert, amely képes az iránymutatásunkat, az általunk létrehozott szabályokat képviselni. Ez a SAFETY EYE™ és a GLOBAL TRAFFIC SUPPORT® rendszer.

A tulajdonos helyett van jelen az alkalmazott mellett. A nevünkben cselekszik, figyelmeztet, tanít és segít a munkában.

Intelligens és innovatív megoldás a keretek valós idejű betartatására és az alkalmazottak egyéni képességeinek ismeretében segít optimalizálni a költségeket.

JÁRMŰÜZEMELTETÉSI ELŐNYÖK

Biztonság – hatékonyság – Ésszerűség

Baleset-megelőzés

A járművezető valós időben kerülheti el a képességeit meghaladó helyzeteket és valós időben válik védhetővé a jármű.

Jármű technikai felügyelet

Elengedhetetlen, hogy a járművek állapotának megfelelően vezessen a járművezető, figyeljen a technikára és ne okozzon kárt.

Járművezető önképzés

Önmagát kell képeznie, mégpedig a cég, vállalat érdekeinek megfelelően. Ha meghaladja a képességeit, akkor dönteni kell a vezetőnek.

Adaptív rendszer

Alkalmazkodó megoldás, amely képes a változások azonnali alkalmazására, méghozzá automatikusan, emberi erőforrás nélkül.

Mit mondanak mások?

“Értékesítők, szervizesek és rengeteg autóhasználat. Valóban igaz, az eszközökhöz optimalizált alkalmazott, járművezető, a feladatán kívül önállóan képes a további megtakarításra!”​

Szabó Krisztián (Járműkereskedelem)

“Nem tudtam, hogy 27% üzemanyag ment el eddig átlagban feleslegesen az egyes feladatokra. Meglepő volt látni, hogy mindez, mindössze egyetlen hónap alatt megváltoztatható!”​

László Miklós (Közúti árufuvarozás)

“Speciális a feladatunk és nem lehet változtatni. Ezt hittük és elfogadtuk, egészen mostanáig… Ma már abban hiszünk, hogy egy globális rendszer részeként nincs olyan egyedi feladat, amin ne lehetne optimalizálni!””​

Horváth Tivadar (Nemzetközi személyszállítás)

Minden vállalat egyedi belső működéssel rendelkezik

Az általános megoldás általános eredményt hoz. A SAFETY EYE™ eszközökkel felszerelt járművek a járművezetőt optimalizálják a jármű egyedi adottságához.

A GLOBAL TRAFFIC SUPPORT® szolgáltatás pedig a feladatok teljesítésének optimalizálását látja el, a járművezető egyedi tulajdonságához és a közlekedés valós helyzetéhez alkalmazkodva.

Biztonság

A vállalat eszközeinek biztonsága és a kezelő biztonsága kulcsfontosságú a munkavégzéshez.

Hatékonyság

Az alkalmazott szerepe határozza meg a gépek hatékonyságát. A kezelő szakszerűsége a hatékonyság.

Észszerűség

A folyamatok racionalizálása a pontos alkalmazotti személyiség ismereten múlik. A folyamatok átalakítása jobb döntések alapja.

A technológia

Hogyan működhet a SAFETY EYE™ és a Global Traffic Support® szolgáltatás ennyire magas hatékonysággal?


80% figyelem növekedés

A járművezető figyelmét az út, a jármű és a feladat teljesítése kell, hogy kitöltse. A SAFETY EYE™ eszközrendszer az arcfelismerést egy új megközelítésben alkalmazza. Figyeli az úton tartott tekintet hosszát, az éberséget, a rosszullét jeleit, az elalvás és a fáradtság tüneteit, de a telefonhasználatot és a dohányzás okozta felelőtlenségeket is. Ezek mellett maradéktalanul azonosítja a járműveztőket.


360°-os védelem

Nem elég tudni, hogy hol jár a jármű és éppen melyik feladaton dolgozik. Szükség van arra, hogy az eszköz közelében fellépő nehézségek megoldását segítsük a járművezetőnek. Radarral kiegészített körkörös védelem, képfeldolgozás, ami helyhez kötötten és a járműből érkező adatokkal kiegészítve a járművezető számára minőségileg leszűkített információcsomagot biztosít a helyes járműkezeléshez, a hatékonyabb munkavégzéshez.


Valós idő

A hatékonyság fokozása nem történhet utólag leírt szabályok, szabályrendszerek alapján. Akkor nő a hatékonyság, ha valós időben vagyunk képesek korrigálni a tevékenységet a helyes irányba. Ehhez kapcsolat kell. Nem utólagos, hanem online kapcsolat, amely minden közlekedőt képes összekötni. Egy olyan kommunikációs hálózat, amely képes az egyes járműveket az egyedi feladatokban hatékonyan támogatni.


GYAKRAN ISMÉTELT VEZETŐI KÉRDÉSEK

KIK MAGUK?

Kutatás fejlesztési szakemberek, akik a gyakorlatból hozták a tudásukat. Járműüzemeltetés, fuvarozás, járműértékesítés, programozói tudás és egy vízió, ami létrehozott minket. Azok vagyunk, akik átírják a fuvarozás világát a vállalkozások érdekében.

Önöknek nincs több évtizedes tapasztalata, akkor mivel tudnak nálam többet?

Mi nem is akarunk Önnél többet tudni, mert nem gondoljuk, hogy többet kellene tudnunk. Mi egyszerűen minden emberi hibából bekövetkező balesetet meg fogunk oldani, amely kihatással van az Ön munkájára és életére is. Így a válaszunk az, hogy az Ön tudásával lesz teljes a megoldásunk, nem pedig Ön nélkül.

Hogyan változtatják meg az embereimet?

Lojálisabb, feladatorientáltabb és koncentráltabb munkavégzésre sarkalljuk a járművezetőket. A legfontosabb változás a saját és a vállalat eszközeinek a biztonságára vonatkozóan megy végbe.

Honnan vették ezeket a számokat?

Mértük és mérjük. Azaz nem légből kaptuk, hanem egyszerűen megmértük, hogy mekkora változás történik, ha a járművezető elsődleges figyelme a biztonságon van. Ha szabályosan közlekedik. Tegyen ön is egy próbát. A hazafelé vezető úton ne tegyen mást, csak maradéktalanul tartsa be a közlekedési szabályokat és közben figyelje a saját autója fogyasztását.

Mennyi mért eredmény áll a rendelkezésre?

Több, mint 100 jármű és számtalan szerteágazó feladat alapján tudunk következtetéseket levonni. Sok előny számunkra is a fejlesztések kapcsán kerül nyilvánosságra, amelyet azonnal megosztunk a felhasználóinkkal.

Miért nem alkalmazta ezt eddig senki? Ha jó volna, akkor már kitalálták volna.

Azon szerencsések vagyunk, akik újat alkotnak. Mint a festő, aki az alkotását egyszer viszi a vászonra. Nem volt senki, aki ezeket az összefüggéseket felfedezte volna, amelyet alkalmazunk. Így szabadalmaztatás alatt van egy-két módszerünk, tehát most Önnek olyan valamivel kell szembesülnie, ami még eddig nem volt.

Kérjen most egy időpontot ONLINE megbeszélésre!

Beszéljünk a lehetőségekről bármikor, kötöttségek nélkül. Ez számunkra fontos!

Egyszerűen, akár több száz kilométer távolságból is van lehetőség egyeztetni és változtatni bármin.

Ne hagyja ki, a beszélgetés kötelezettség mentes!