Vállalatra szabott FLOTTAKEZELési megoldás

Teljes funkcionalitású, szabadon beállítható műholdas nyomkövető, járműkezelő és feladatkiosztó rendszer.

Kisvállalkozások, vállalatok, állami vállalatok, önkormányzatok teljes támogatása egyetlen keretrendszerben.

EGYSZERŰ ÉS HATÉKONY PLATFORM

JÁRMŰ és folyamat OPTIMALIZÁLÁS

  • Alkalmas személyes használatra vagy bármilyen üzleti tevékenységre
  • Indítsa el a saját szoftverében a követést: jármű, kerékpár, hajó, telefon, személy stb. 5 percen belül.
  • A GPS szerver minden országban működik (30+ nyelvet támogat)
  • Ingyenes professzionális beállítás, 24 órás globális támogatás

Bármilyen nyomkövető ESZKÖZZEL kompatibilis

Együttműködünk a világ legnagyobb GPS-nyomkövető gyártóival, és jelenleg több mint 900 eszközt támogatunk. Ha nem találja a sajátját, csak tudassa velünk, és mi hozzáadjuk az Ön számára.

ÖN SZOLGÁLTATÓ?

Költségcsökkentés FLOTTAKÖVETÉSSEL és Bevétel növelés

Ügyfél szerzés

Állandó jelenlét központi kapcsolaton keresztül. Akkor kell az információ a szolgáltatásáról, amikor az elérhető és annak, aki konkrétan vásárolni fog.

Jelzések a célcsoportnak

Automatizált jelzésrendszer, világszintű lefedettséggel. Az értékesítőnk belépett az ügyfelek területére, a szolgáltatásunkra közvetlenül reagálhatnak az emberek.

Nagyvárosi jelenlét

A szolgáltatások jelzése a városokban is sikeresen működik. A lakótömbök között is jelen vannak a vásárlók. Közvetlenül a tenyerükbe érkezik a jelzés.

Értékesítő támogatás

Hova érdemes most eljuttatni a terméket? Több tucat felhasználó a rendszerben magánszemélyektől a vállalatokig. Közvetlenül elérhetők a szoftverből.

INTEGRÁLHATÓ BALESET-MEGELŐZÉSI ESZKÖZCSOMAG

A biztonság tovább fejleszti a rendszert

Egy különleges és rendkívül innovatív eszközcsomag, a szállítási feladatok biztonságos teljesítéséért. Egy technológia, amely új megközelítésbe helyezi a járműüzemeltetési ismereteinket. Kiegészíti az önállóan működő SAFETY ZONE™ szolgáltatást.

KÖZLKEDÉSBIZTONSÁG SAJÁT SZOFTVERREL

MIÉRT A SAJÁT?

A hatékonyság növelésére, egy biztos módszer, ha folyamatos felügyelet mellett végeztetjük a feladatokat az alkalmazottakkal. Azaz fogjuk a kezüket és vezetjük őket.

A másik leggyakoribb megoldás az utólagos ellenőrzés és a folyamatos számonkérés. Erre hatékony megoldás a flotta követés és a totális ellenőrzés.

Mindkét esetben elmarad azonban a fejlesztése az alkalmazottaknak. Valójában eddig nem volt esélyünk az elszenvedett károk megelőzésére. Mindenképpen megfizetjük az utólagos elemzésekkel az okozott károkat.

A megoldás az, amikor a flottán belül alkalmazunk valami olyan eszközt vagy rendszert, amely képes az iránymutatásunkat, az általunk létrehozott szabályokat képviselni.

A tulajdonos helyett van jelen az alkalmazott mellett a mobilapplikációval. A nevünkben cselekszik, figyelmeztet, tanít és segít a munkában.

Intelligens és innovatív megoldás a keretek valós idejű betartatására és az alkalmazottak egyéni képességeinek ismeretében segít optimalizálni a költségeket. Mindezt egy a vállalkozás igényeinek megfelelően testre szabható, felesleges funkcióktól mentes szoftverrel.

JÁRMŰÜZEMELTETÉSI ELŐNYÖK

Biztonság – hatékonyság – Ésszerűség

Baleset-megelőzés

A járművezető valós időben kerülheti el a képességeit meghaladó helyzeteket és valós időben válik védhetővé a jármű.

Jármű technikai felügyelet

Elengedhetetlen, hogy a járművek állapotának megfelelően vezessen a járművezető, figyeljen a technikára és ne okozzon kárt.

Járművezető önképzés

Önmagát kell képeznie, mégpedig a cég, vállalat érdekeinek megfelelően. Ha meghaladja a képességeit, akkor dönteni kell a vezetőnek.

Adaptív rendszer

Alkalmazkodó megoldás, amely képes a változások azonnali alkalmazására, méghozzá automatikusan, emberi erőforrás nélkül.

Mit mondanak mások?

“Értékesítők, szervizesek és rengeteg autóhasználat. Valóban igaz, az eszközökhöz optimalizált alkalmazott, járművezető, a feladatán kívül önállóan képes a további megtakarításra!”​

Szabó Krisztián (Járműkereskedelem)

“Nem tudtam, hogy 27% üzemanyag ment el eddig átlagban feleslegesen az egyes feladatokra. Meglepő volt látni, hogy mindez, mindössze egyetlen hónap alatt megváltoztatható!”​

László Miklós (Közúti árufuvarozás)

“Speciális a feladatunk és nem lehet változtatni. Ezt hittük és elfogadtuk, egészen mostanáig… Ma már abban hiszünk, hogy egy globális rendszer részeként nincs olyan egyedi feladat, amin ne lehetne optimalizálni!””​

Horváth Tivadar (Nemzetközi személyszállítás)

TÖBB MINT 100 000 FELHASZNÁLÓ BÍZIK EBBEN A SZOFVERBEN VILÁGSZERTE

Az általános megoldás általános eredményt hoz. A SAFETY ZONE™ flottakezelési funkciókat ÖN szabja testre, pontosan az ÖN vállalatának igényeire építheti a szolgáltatást kötöttségek nélkül.

Biztonság

Tudja biztonságban a járművet, a rakományt, az alkalmazottakat egy egyszerű applikációval.

Hatékonyság

Könnyítse meg az adminisztrációt, szervezzen jobb útvonalakat, értékelje ki a járművezetőket valós időben.

Észszerűség

Alakítsa kedvére a folyamatokat, állítson be hatékony, gyors figyelmeztetéseket.

A SZOFTVER


Mobil app

Egyetlen applikáció minden felhasználónak. Jogosultsági szintek, járművezető azonosítás, egyedi funkciók. Kép és kamerafelvétel integráció, beállítható figyelmeztetések, riasztások és elemzések. Napi, heti, havi bontású elemzések és még számtalan funkció a hatékony flottakezeléshez. Vállalati szintű integráció és akár egyetlen mobil applikációval is kezelhető minden jármű. Növelje az alkalmazottak figyelmét a feladatokra akár 80%-al.


Webes elérhetőség

Nincs szoftver telepítés, saját erőforrás felhasználás, külön informatikai háttér szükséglet. Minden vállalatnak, saját belépési felület, akár egyedi arculatra kialakítható változatban. Több, mint 700 típusú flottakövető GPS eszközzel kompatibilis szoftver. Nincs szükség egyedi vásárlásokra, beruházásokra és teljesen integrálható a vállalat folyamataiba. Takarítson meg a szoftver használatával akár 40%-ot évente az üzemeltetésen.


Valós idő

Osszon ki feladatokat, küldjön az alkalmazottaknak információkat. Jelöljön ki munkaterületeket, figyelje a munkaidő betartását vagy felügyelje a folyamatokat teljesen automatizáltan. Mindezt valós időben a nap 24 órájában. Nincs leállás, nincs megállás és nincs feleslegesen kidobott idő. A szoftver akkor is dolgozik, amikor Ön pihen vagy nincs a munkahelyén és nem tud figyelni a folyamatokra és a munkavégzésre. Csökkentse a kockázatokat több, mint 75%-al a közlekedés során.


GYAKRAN ISMÉTELT VEZETŐI KÉRDÉSEK

KIK MAGUK?

Kutatás fejlesztési emberek, a gyakorlatból hozott tudással. Járműüzemeltetés, fuvarozás, járműértékesítés, programozói tudás és egy vízió, ami létrehozott minket. Azok vagyunk, akik átírják a közlekedés világát a vállalkozások érdekében.

Önöknek nincs több évtizedes tapasztalata, akkor mivel tudnak nálam többet?

Mi nem is akarunk Önnél többet tudni, mert nem gondoljuk, hogy többet kellene tudnunk. 100.000-nél több felhasználó használja ezt a szoftvert és több ezer a SAFETY ZONE™ kiegészítő eszközökkel. Úgy gondoljuk, hogy a mérések nem tévednek. Mi egyszerűen minden emberi hibából bekövetkező balesetet meg fogunk előzni ez a mi víziónk, amely kihatással van az Ön munkájára és életére is. Így a válaszunk az, hogy az Ön tudásával lesz teljes a megoldásunk, nem pedig Ön nélkül.

Hogyan változtatják meg az embereimet?

Lojálisabb, feladatorientáltabb és koncentráltabb munkavégzésre sarkalljuk a járművezetőket és az alkalmazottakat. A legfontosabb változás a saját és a vállalat eszközeinek a biztonságára vonatkozóan megy végbe. Ez mellett radikálisan lecsökkentjük az ellenőrzésekre fordított időt.

Honnan vették ezeket a számokat?

Mértük és mérjük. Egyszerűen megmértük, hogy mekkora változás történik, ha a járművezető és az alkalmazottak elsődleges figyelme a biztonságon van. Ha szabályosan közlekednek. Tegyen ön is egy próbát. A hazafelé vezető úton ne tegyen mást, csak maradéktalanul tartsa be a közlekedési szabályokat és közben figyelje a saját autója fogyasztását.

Mennyi mért eredmény áll a rendelkezésre?

Több, mint 100 jármű és számtalan szerteágazó feladat alapján tudunk következtetéseket levonni. Sok előny számunkra is a fejlesztések kapcsán kerül nyilvánosságra, amelyet azonnal megosztunk a felhasználóinkkal.

Miért nem alkalmazta ezt eddig senki? Ha jó volna, akkor már kitalálták volna.

Azon szerencsések vagyunk, akik újat alkotnak. Mint a festő, aki az alkotását egyszer viszi a vászonra. Nem volt senki, aki ezeket az összefüggéseket felfedezte volna, amelyet alkalmazunk. Így szabadalmaztatás alatt van egy-két módszerünk, tehát most Önnek olyan valamivel kell szembesülnie, ami még eddig nem volt.

Kérjen most időpontot ONLINE megbeszélésre!

Beszéljünk a lehetőségekről bármikor, kötöttségek nélkül. Ez számunkra fontos!

Egyszerűen, akár több száz kilométer távolságból is van lehetőség egyeztetni és változtatni bármin.

Ne hagyja ki, a beszélgetés kötelezettség mentes!

Scroll to Top