SZOLGÁLTATÁSOK A TÉRKÉPEN

Soha nem volt még ennyire egyszerű látni útközben a szolgáltatókat, a fontos információkat. Fűzd össze a kényelmed a biztonságoddal

Hiteles információ és maximális védelem

települések lakóinak

Falvak és kisvárosok, városok területén szolgáltatók végzik a munkájukat. Tömegközlekedés, mozgó boltok, fagylaltos kocsik, szódás, a mobil postás vagy éppen a heti szemétszállítás folyamatosan történik. A helyiek, az ott élők legnagyobb segítsége, ha pontosan tudják mikor érkezik a szolgáltató. Számtalan lehetőség és könnyebb csatlakozni, mint bármely más hálózathoz.

ON – THE – GO

Mozgó védelem

A biztonság mindenek előtt. Hozd létre magadnak egy változtatható és alkalmazkodó láthatatlan védelmi területet. Használd jármű, terület vagy a saját védelmedre. Láss előre több száz métert. Vedd észre, ha mentő, rendőr vagy tűzoltó érkezik.

Előrelátás bármilyen körülmények között

Egyértelmű felület

Átláthatunk a hegyeken, épületeken, kanyarokon a településünk határain. Láthatjuk a szolgáltatók érkezését, távozását. A biztonságunk garantálásához tudhatjuk, hogy személyautó, busz, teherautó, motor vagy kerékpár vár éppen ránk a következő pillanatban. Távolról is szemmel tartható az ingatlan, a telkünk, az autónk, a számunkra fontos dolgok.

Minden a telefonon és a felhőben

NÉZD VISSZA

Fontos tudnod, hogy mikor mi történt? Akkor tegyél el mindent későbbre. Nézd vissza bármikor, játszd le, elemezd ki, oszd meg másokkal! Időbélyeg, korlátlan tárolás, órára, percre kereshető és századmásodpercre visszabontott információk.

NINCS REKLÁM, FELUGRÓ ABLAKOK, NINCS KÉRETLEN TARTALOM és nincsenek közösségi követőkódok!

TÖLTSD LE A MOBILODRA AZ AMAZON ANDROID ÁRUHÁZBÓL MOST!

HOGYAN MŰKÖDIK?

HOZD LÉTRE AZ INGYENES FIÓKOD MOST

A jelszó minimum 7 karakter hosszú.

5 EGYSZERŰ LÉPÉS A FIÓKOD

BŐVÍTSD KEDVEDRE AKTÍV KÖZELEKDÉSI ÉLETVÉDELMI KIEGÉSZÍTŐKKEL

BIZTONSÁGI ZÓNÁK, TERÜLETEK A NAPI KÖZLEKEDÉSHEZ

360°-os védelem útközben

Akár a járműveddel is csatlakozhatsz

Moduláris kialakítás, technikai tudás nélkül telepíthető, a mesterséges intelligencia erejét használja. Bármilyen korú, kialakítású járműbe roncsolás mentesen beépíthető baleset-megelőzési eszközcsomag. Globális csatlakozási lehetőséggel.

  • Fedélzeti kamera, radarral
  • Arcfelismerésen alapuló járművezető azonosítási
  • Járműtechnikai mélyadatok
  • Intelligens jelző és figyelmeztető rendszer

PARTNEREINK ÉS TÁMOGATÓINK

AKIK FIGYELEMMEL KÖVETIK A MUNKÁNK

Az úton nem vagy egyedül

Minden nap része vagyunk egy nagy hálózatnak.

A járművek a mi egyéni érdekeink alapján mozognak a forgalomban és juttatnak el minket a célunkhoz vagy biztosítanak nekünk szolgáltatásokat.

A SAFETY ZONE™ alkalmazás és GLOBAL TRAFFIC SUPPORT® egy hatalmas közösségi hálózat, amely a napi közlekedésünk biztonságát hivatott minden közlekedő jármű és személy számára megteremteni.

AZONNALI INGYENES KEZDÉS ANDROID APPLIKÁCIÓVAL!

Elkerülnéd a balesetet?

A SAFETY ZONE™ alkalmazás közvetlen lehetőséget ad, hogy a hozzánk közel kerülő veszélyes helyeket, embereket gyakorlatban is elkerülhetővé tegyük. Képessé válunk átlátni a dombokon, a beláthatatlan kanyarokon vagy éppen a hegyek mögé. Mindezt egyedi figyelmeztetésekkel azonnali cselekvéssé tehetjük és elkerülhetünk másokat!

Ma már tudjuk, minden baleset, káresemény megakadályozható és megelőzhető. A GLOBAL TRAFFIC SUPPORT® közlekedési kommunikációs rendszer és a SAFETY ZONE™ alkalmazás, valamint a SAFETY EYE™ eszközcsomag forradalmasítja a közlekedést!

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED BALESET-MEGELŐZÉSI FUNKCIÓKRA?

EMBEREK MONDJÁK


“Ma már nem kell órákkal korábban kimennem a házam elé, hogy a boltot elérjem. Egyszerűen értesít a SAFETY ZONE™ alkalmazás, amikor már elég közel van hozzám!”

László Károly

Nagyberki


“Jön a fagyis, a bolt, a postás vagy éppen a gázos autó és ma már nem kell folyamatosan koncentrálnom, hogy ne késsem le a szolgáltatókat! Mindezt ingyenesen!”

Varga András

Cserénfa


“Mindig aggódtam, amikor a férjem a telefonjáért nyúlt az autózás közben. Hiába mondtuk, hogy ne tegye, csak egy pillanat volt az egész. Az új autónkba már nem teszi. A SAFETY EYE™ gondoskodott róla, hogy ne történjen meg még egyszer!”

Kuhn Józsefné (Julcsi)

Mercedes A 2013


“Pedig nálam jobban nem csinálja senki! Mondtam minden nap, amikor a személyautóból átültem a teherautóba…Hiszen én “hivatásos” vagyok. A cégünk vett egy ilyen rendszert. Aztán kiderült, hogy alvási apnoém van. Hálás vagyok, hogy nem viszem vásárra többet a bőröm!”

Kovács István

Hivatásos járművezető – IVECO 2015


“Azt gondoltam, hogy 53 évesen és 40 év autózás után már mindent tudok. Aztán rájöttem, hogy én változtam. A SAFETY EYE™ megmutatta, hogy mennyit romlott a reakcióidőm. Ma már több, mint 2 másodpercet tartok az én kis járgányommal…”

Ordas Péter

Nissan Micra 2009


“Egyetlen pillanat volt. Elfordítottam a fejem és lenéztem az ülésre. Elhúztam a kormányt és hibáztam. Az árokban kötöttem ki. 6 hónap kórház és 48 öltés. Az elsők között voltam, amikor meghallottam ennek a rendszernek a létezését és hálás vagyok, hogy valaki rám is gondolt!”

Óvári Éva

Renault Megane 2007


ÜZLETI FELHASZNÁLÓK ÉS SZOLGÁLTATÓK

Globális közlekedés támogató hálózat

On-THE GO

Könnyű a kényelmet a biztonsággal összekötni. Ezt te is megteheted pár perc alatt!

200+

védett jármű

350+

app letöltés

1m+

pozíciólekérés

165K+

mért kilométer

Scroll to Top